"KOPAJ U BUGOJNU; PONESI KIŠOBRAN ZA SVAKI SLUČAJ AKO NAIĐU...": Burne reakcije na društvenim mrežama nakon istupa predsjednika Srbije, pogledajte šta su građani poručili Vučiću...

Sve je kulminiralo protekle subote kada je Beograd bio blokiran, a policija je privela nekoliko demonstranata koji su zaradili krivične prijave.

  • Mini market

  • 15. Avg. 2024  

  • 1

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Malom Zvorniku tokom razgovora sa građanima o projektu "Јadar", da niko neće da uradi bilo šta po tom pitanju dok se ne budu uvjerili da će djeca biti zdrava i da će priroda biti zdrava.

"Pa tek onda da razmišljamo o onome što je zarada. Јer zarada nikada nije bila i ne može da bude važnija od zdravlja. I nikome ne smije da bude važnija", rekao je Vučić odgovarajući na pitanja građana.

Vučić se po tom pitanju oglasio i na društvenim mrežama, nakon čega su uslijedile burne reakcije građana Srbije. U nastavku pogledajte šta građani zamijeraju predsjedniku Srbije!

U susjednoj Srbiji građani su izašli na masovne demonstracije zbog najave Vučićeve vlasti o iskopavanju litija s druge strane Drine. Sve je kulminiralo protekle subote kada je Beograd bio blokiran, a policija je privela nekoliko demonstranata koji su zaradili krivične prijave.

(SB) 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...