EGIPATSKI TENKOVI NA GRANICI, IZRAELSKA PJEŠADIJA U AKCIJI: Najnovije snimke iz Gaze, pogledajte čime se hvali Izraelska vojska...

Izraelska kopnena invazija na Gazu se nastavlja.

  • Evropa

  • 01. Nov. 2023  01. Nov. 2023

  • 0

Eksplozije u Gazi su se nastavile i tokom noći. Militantna organizacija Hamas saopćila je i najavila da će u narednim danima osloboditi neke strane taoce iz Gaze, ne iznoseći pritom više detalja.

Izraelska kopnena invazija na Gazu se nastavlja. Novi snimak IDF-a od jutros.

IDF kaže da je rasporedio novi raketni čamac u Crvenom moru nakon nove procjene situacije. Ovo je uslijedilo nakon nekoliko napada balističkim projektilima i dronovima od strane Hutija u Jemenu.

Egipat je stacionirao desetke tenkova i oklopnih vozila u blizini graničnog prijelaza Rafah s Gazom, izvještava The Times of Israel. Egipat strahuje od priljeva desetaka hiljada izbjeglica zbog borbi između Izraela i Hamasa u Gazi.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...