MODNI TREND LJETA 2024: Kako kombinirati bermude čak i za posao, a i u jesenjim varijantama

Nekoliko načina za kombinovanja šortsa koji je modni trend ljeta 2024.

  • Žena

  • 23. Avg. 2024  

  • 0

Niti prekratak ni predug, šorts je apsolutni modni trend ovoga ljeta, a može se nositi i u jesen.

šortsfoto: Pinterest

Za razliku od bermuda, on sežu do koljena ili nekoliko centimetara iznad, pa je udobniji i uglavnom je sirokog kroja: savršena alternativa za one koji vole udobnost.

šortsfoto: Pinterest

Prvi put viđene na teniskim terenima, ovu vrstu odjeće nosile su ikone stila kao što su Marilyn Monroe i Jacqueline Kennedy.

šortsfoto: Pinterest

Ležeran, elegantan, za dan i veče, ovaj novi trend šortsa govori o novom načinu življenja i eksperimentisanja.

šortsfoto: Pinterest

U kombinaciji s predimenzioniranim sakoima i košuljama, ili naprotiv s odjevnim predmetima rastezljivog kroja, poput majice bez rukava ili skraćene majice, dugi šorts je novina kojoj više ne možemo odoljeti, piše Elle.it.

šortsfoto: Pinterest

Za savršen šik i prefinjen izgled, koji ćete nositi od jutra do večeri ili za sve poslovne obaveze, odaberite look s nekoliko (ali dobrih) bezvremenskih predmeta. Široki šorts i osnovni top sa lanenim blejzerom muškog kroja.

šortsfoto: Pinterest

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...